A5 Administratie News & Events

Administratie en Advieskantoor Astrid bestaat 5 jaar!

Op 1 januari 2021 bestaat Administratie en Advieskantoor Astrid 5 jaar! In die afgelopen 5 jaar is er veel veranderd en hebben we veel meegemaakt. Een leuk moment om daarop terug te blikken.

De eerste stappen

Alle dingen beginnen klein en zo start Administratie en Advieskantoor Astrid op 1 januari 2016 vanuit huis met één klant. In het begin voelt het nog als een bijbaantje naast het lesgeven op Zuyd Hogeschool maar gedurende het eerste jaar begint het steeds meer als een “echt bedrijf” te voelen. Dat kwam mede door de groei van het klantenbestand en de leuke contacten die daaruit voortvloeien. Het geeft extra energie om klanten te helpen.

Verder groeien

De groei zet door en in 2018 staan we voor een keuze : “Gaat Astrid minder bij Zuyd Hogeschool werken of gaat Martijn zijn baan bij Wealer opzeggen?”. Martijn ziet die uitdaging wel zitten en zet zich sindsdien fulltime in voor het kantoor. De eenmanszaak wordt in 2018 omgezet in een V.O.F. met een inschrijving bij de NBA als accountskantoor. De uitbreiding van diverse diensten volgt maar de focus op de administratie van onze klanten blijft de basis.

Verhuizen naar de Werktuin

Met het intreden van Martijn bij Administratie en Advieskantoor Astrid blijkt het kantoortje thuis toch een beetje te klein. Een kleine zoektocht naar geschikte kantoorruimte eindigt uiteindelijk in de Werktuin in Brunssum. Op 27 oktober 2018 is er een heuse office warming waar we samen met onze klanten, vrienden en familie ons kantoor opwarmen. De Werktuin biedt ons alle ruimte om te werken, te vergaderen en gezellig te sparren met de medebewoners.

Uitbreiding

Naast de administratie voor klanten, de basis van onze dienstverlening, werken wij samen met andere accountantskantoren, geven wij allebei les en kun je bij ons terecht voor een cursus Excel. In navolging van de Administratie en Advies geven wij deze diensten ook een naam met een A. De Academy en de Accountancy maken van ons kantoor een compleet verhaal. De eerste stagiaire komt ons helpen in 2019 en helpt ons bij het boeken van administraties en het inrichten van onze softwarepakketten. Sinds kort hebben wij een nieuwe enthousiaste stagiair, zij focust zich op de administraties zodat iedereen over een up-to-date administratie beschikt in de “mijn A5” app.

Veel meer dan Administratie, Advies en Astrid

Door de groei die we de afgelopen 5 jaar hebben doorgemaakt in combinatie met de uitbreiding van onze diensten dekken de drie termen Administratie, Advies en Astrid niet meer ons hele bedrijf. Daarom gaan wij vanaf nu verder als A5 Administratie en bieden wij een optimaal dienstenpakket voor de ZZP’er en de MKB-ondernemer.

A5 Administratie staat voor:

  • Administratie
  • Accountancy
  • Academy
  • Astrid
  • Advies