diensten

Muzikantendesk

overview

Klinkt als muziek in de oren

Volgt de administratie niet het ritme van jouw muziek? Dan kunnen wij je vast helpen met onze muzikantendesk! Want jouw administratie op orde brengen klinkt ons als muziek in de oren.

De muzikantendesk houdt in dat wij jouw volledige administratie verzorgen. Hoe specifiek een “muziekadministratie” ook is, wij maken het voor jou makkelijker.

Als muzikant ben je veel onderweg, dan is de mijn A5-App van Exact Online erg handig! Jij fotografeert alle bonnetjes en facturen en wij verzorgen de administratie. Dat is inclusief de BTW-aangiftes, de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting. Want een ding hebben freelance muzikanten, zangers, bandleden, orkestleden, dirigenten of componisten gemeen, er is geen tijd om de administratie te doen. Die kostbare tijd besteed je liever aan je vak in plaats van alle BTW-regels uit te zoeken. Want wist je bijvoorbeeld dat er speciale BTW-regels zijn voor muzikanten?

Breng je zelf muziek uit of ben je betrokken bij een muzikale stichting? Ook dan kunnen we je helpen binnen onze muzikantendesk! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Startersbegeleiding

Een begeleiding op maat voor elk startend bedrijf.

Startersbegeleiding