Astrid Frusch & Martijn Seerden
A5 Administratie

Astrid en Martijn stellen zich voor!

Astrid Frusch

Als de grondlegger van Administratie en Advieskantoor Astrid mag ik natuurlijk als eerste op deze pagina tevoorschijn komen.

In januari 2016 ben ik gestart met een eigen administratiekantoor. Vanuit thuis en op locatie bij klanten heb ik het bedrijf opgestart.

Boekhouden vind ik zo leuk dat ik naast mijn kantoordag ook nog 4 dagen daarin les geef. Op Zuyd Hogeschool geef ik studenten bedrijfseconomie/accountancy les in bedrijfsadministratie en geef ik lessen in Exact Online.
Voordat ik daadwerkelijk begon met ondernemen heb ik enkele jaren ervaring opgedaan als assistent controller bij het Zuyderland Ziekenhuis en heb ik diverse financiële commissies geleid bij de plaatselijke harmonie.

Wat doe ik nog verder naast mijn werk?

Met heel veel enthousiasme begeleid ik “Oeps!”, het jeugdorkest van Harmonie St. Philomena. De drukte van de jonge muzikanten maakt bij mij zoveel muzikale energie los dat ik zelf Saxofoon speel. Lekker sporten met vriendinnen doe ik in mijn eigen business Runteam.

Martijn Seerden

Officieel mag er zelfs nog AA achter mijn naam. Deze accountantstitel heb ik in 2015 gehaald na het afronden van mijn HBO Studie Accountancy. De functie van accountant heb ik vervolgens 7 jaar uitgevoerd bij een gerenommeerd accountantskantoor.
Om ook de kant van de ondernemer te zien heb ik in 2016 en 2017 in het bedrijfsleven gewerkt als hoofd financiële administratie. In die tijd ben ik begonnen met incidenteel les te geven op Zuyd Hogeschool.
Toch kriebelde het om verder te gaan met de eigen onderneming. De groei van het aantal klanten en de uitdaging die dit met zich mee brengt hebben mij altijd geïnspireerd. Je kunt bij mij terecht voor administratie, advies, jaarrekeningen en belastingaangiften.

Wat doe ik nog verder naast mijn werk?

Ik kook heel erg graag! Om al dat lekkers op te eten komen regelmatig vrienden langs. Die gezelligheid vind ik erg belangrijk. Ook werk ik graag in en om het huis. Iedere zondagochtend wandel ik met Astrid of vrienden door ons prachtige heuvelland. Dan geniet ik echt van de mooie omgeving en de rust om ons heen.