Klantcases

FBLS Weddings

Zo belangrijk is administratieve begeleiding bij een FBLS bedrijfsovername!

Eind 2019 kwam Mandy Meys bij ons terwijl ze net was gestart als ZZP’er. We ondersteunden haar met de opzet van haar eerste bedrijfsadministratie en ze kon met al haar vragen bij ons terecht. Zo kwam ze dan ook een jaar later met de vraag: Martijn, ik wil een bedrijf overnemen, kun jij mij helpen? Samen bekeken we alle opties, bekeken we de omzet van de afgelopen jaren en hielpen we haar, zodat ze in ieder geval zeker was van haar keuze als het ging om de
financiën. Inmiddels heeft ze de keuze gemaakt om het bedrijf Fabuloes weddings over te nemen en timmert ze hart aan de weg als weddingplanner in Zuid-Limburg onder de naam FBLS weddings & events.

Naam: Mandy Meys
Bedrijf: FBLS weddings & events
Klant van A5 sinds: 2019
A5 in 5 woorden: Humor, Eerlijk, Confronterend, Gezellig, Doelgericht.
www.fblsweddings.com

Hoe zijn ben je met A5 administratie in contact gekomen?
Ik kwam bij Astrid en Martijn terecht toen ik zelf nog bij Qwiek werkzaam was. Ik had een vraag over de inkomstenbelasting aangifte en zocht naar iemand die daarbij kon ondersteunen. Daar had ik zo’n goede ervaring mee dat bij het starten van mijn eigen onderneming, ik er niet aan twijfelde om ook mijn boekhouding en administratie bij A5 onder te brengen.

Bij welk vraagstuk heeft A5 jou het meest geholpen?
Bij de overname van FBLS weddings liep ik natuurlijk tegen een aantal financiële vraagstukken aan. Daarbij keken we naar het overnamebedrag, naar de financiële “gezondheid” van de organisatie en naar de Return on Investment op korte en lange termijn. Welke vraag er ook opkwam, Martijn stond altijd voor mij klaar tijdens deze spannende tijd, hij was kritisch en eerlijk, maar ook positief en motiverend. Niet alleen de financiële tips ondersteunde in het maken van de keuze, maar ook zijn blik op ondernemen en groeien in jouw eigen onderneming.

Wanneer ik even iets ben “vergeten” ofwel te druk was met andere dingen, zoals bruiloften, krijg ik weer even een reminder via de mail of app. Daarmee laten ze zien dat ze zeer betrokken zijn en zorgen er op deze manier voor dat je toch ook zelf met beide benen in de organisatie blijft staan.

Wat waardeer je in het bijzonder aan A5 administratie?
Iedere keer weer krijg ik een schop onder mijn kont van Martijn of Astrid. Wanneer ik even iets ben “vergeten” ofwel te druk was met andere dingen, zoals bruiloften (wat natuurlijk veel leuker is dan administratie 😉 ), krijg ik weer even een reminder via de mail of app. Daarmee laten ze zien dat ze zeer betrokken zijn en zorgen er op deze manier voor dat je toch ook zelf met beide benen in de organisatie blijft staan.

Waarom zou je A5 aanbevelen bij andere bedrijven?
Het is juist die betrokkenheid die maakt dat ik A5 altijd aan zal bevelen, wanneer iemand een financieel of ondernemers vraagstuk heeft. Zeker voor startende ondernemers is het zo fijn om het vertrouwen in handen te leggen bij partners die echt verstand van zaken hebben. Heb je net een woning gekocht of struggel je wel eens met de aangifte van je inkomstenbelasting? Ook dan moet je echt bij A5 zijn. Ze leggen het heel fijn uit en beantwoorden altijd al je vragen.

Dank je wel Martijn en Astrid voor de fijne samenwerking!

Overige klantcases

Misschien vind je dit ook wel interessant:

Qwiek

Een Qwieke en up-to-date- administratie binnen het midden en kleinbedrijf (MKB)

Qwiek

Toon Hermans Huis Maastricht

Een digitale papierloze administratie om efficiënt te kunnen besturen.

Toon Hermans Huis Maastricht

Evy & Emed

De eerste aangifte inkomstenbelasting als huiseigenaar is met een beetje hulp erg eenvoudig

Evy & Emed